Giessenlandse politiek

Hieronder vindt u een overzicht van de gepubliceerde (pers)berichten over lokale Giessenlandse onderwerpen. Wilt u een bericht lezen, klik dan op de tekst.

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4 5 6 7

Kadernota 2010

Giessenlandse politiek; geplaatst op zaterdag 6 juni 2009

De gemeenteraad van Giessenlanden behandelt op donderdag 25 juni de kadernota 2010: ‘Kiezen voor Giessenlanden’. Het standpunt van de gemeenteraad om te kiezen voor een zelfstandige gemeente was een belangrijk uitgangspunt bij het opstellen van de kadernota.

Lees meer

Jongeren geven mening over hun dorp

Giessenlandse politiek; geplaatst op zondag 8 maart 2009

De gemeente Giessenlanden wil weten wat jongeren van twaalf tot achttien jaar vinden van hun dorp. Daarom worden de komende maanden bijeenkomsten georganiseerd waarin jongeren kunnen vertellen wat zij goed vinden en wat beter kan.

Lees meer

Binnenkort verwacht

Giessenlandse politiek; geplaatst op zondag 22 februari 2009

Gemeenten kunnen binnenkort een stortvloed aan bezwaarschriften tegen woz-aanslagen (waardering onroerende zaken) tegemoet zien. Veel eigen woningbezitters zullen de komende jaarlijkse belastingaanslag niet accepteren.

Lees meer

Steeds minder animo om gemeenteraadslid te worden..!

Giessenlandse politiek; geplaatst op zaterdag 24 januari 2009

Er dreigt een tekort aan kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2010. Steeds meer gemeenten zijn bang dat raadszetels straks onbezet blijven en helpen politieke partijen bij het werven en opleiden van nieuwe kandidaten.
 

Lees meer

Lokale belastingen 2009 ruim boven inflatie

Giessenlandse politiek; geplaatst op woensdag 14 januari 2009

De gemeentelijke belastingen gaan in Nederland met gemiddeld 3,2 procent omhoog, dat is 2 maal de inflatie van 1,6 procent over 2008. In onze gemeente gaat de ozb met 8% fors omhoog.

Lees meer

Dorpshuizen op de tocht..!

Giessenlandse politiek; geplaatst op dinsdag 9 december 2008

Het Bureau Eerlijke Mededinging (BEM) opent frontaal de aanval op de dorpshuizen van Giessenlanden en zal niet rusten voordat de gemeente ze heeft afgestoten. Volgens de gemeente zou dit vrijwel zeker de doodsteek betekenen voor het gemeenschapsleven in de zes dorpen.

Lees meer

Verkoop woningbedrijf Giessenlanden

Giessenlandse politiek; geplaatst op zondag 13 juli 2008

 De gemeente Giessenlanden start onderhandelingen met CWL Woningbeheer over de verkoop van het gemeentelijk woningbedrijf. In de afgelopen periode heeft de gemeente biedingen ontvangen van vijf woningcorporaties.

Lees meer

College in diep rood!

Giessenlandse politiek; geplaatst op dinsdag 3 juni 2008

Jan de Groot trok fel van leer over de bestuursrapportage over het eerste kwartaal van 2008: “We zijn onaangenaam verrast door het nadelige resultaat van bijna 600.000 euro. Dat is even schrikken voor onze fractie. In het bedrijfsleven heeft dit vergaande gevolgen voor een directie.

Lees meer

Agrarisch ondernemerschap met eigen strategie!

Giessenlandse politiek; geplaatst op woensdag 19 maart 2008

Ruim 350 agrarische ondernemers waren maandag jl. in De Til in Giessenburg bijeen om te luisteren en mee te praten over de ontwikkelingen in de melkveehouderijsector.

Lees meer

Huurdersraad wil meer zekerheid van de gemeente!

Giessenlandse politiek; geplaatst op zaterdag 15 maart 2008

De Huurdersraad Giessenlanden voelt zich door de gemeente niet serieus genomen en beraadt zich op z’n positie. Wethouder Berend Buddingh’ ontkent met klem en zegt de Huurdersraad volledig bij de verkoop van het gemeentelijk woningbedrijf te betrekken.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap