Giessenlandse politiek

Hieronder vindt u een overzicht van de gepubliceerde (pers)berichten over lokale Giessenlandse onderwerpen. Wilt u een bericht lezen, klik dan op de tekst.

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4 5 6 7

Breed politiek overleg over Giessenlandse bezuinigingen

Giessenlandse politiek; geplaatst op vrijdag 11 mei 2012

De voorgenomen bezuinigingen in Giessenlanden leken door de coalitiepartijen volledig dicht getimmerd te zijn. Maar er is tóch een opening. VVD-fractieleider Bert Snoek zal het initiatief nemen voor overleg met de oppositie.
 

Lees meer

Besturen zwembaden in gesprek met fracties

Giessenlandse politiek; geplaatst op dinsdag 8 mei 2012

De 4 besturen van de Giessenlandse zwembaden hebben maandagavond overleg gehad met de gemeenteraadsfracties van de VVD en CDA.

Lees meer

College presenteert voorstel ‘Leefbaar Giessenlanden’

Giessenlandse politiek; geplaatst op dinsdag 24 april 2012

Op dinsdag 24 april presenteerde het college van b&w de notitie ‘Leefbaar Giessenlanden’. Hierin geeft het college aan hoe zij in de komende jaren wil omgaan met maatschappelijke veranderingen en wil zorgen voor een begrotingsevenwicht.

Lees meer

Burgemeester verbiedt politie vluchteling uit te zetten

Giessenlandse politiek; geplaatst op dinsdag 27 maart 2012

Burgemeester Els Boot heeft gisteren besloten de politie te verbieden medewerking te verlenen aan de uitzetting van Rafiq Naibzay uit Hoogblokland. De 45-jarige Afghaanse vluchteling probeert al ruim 14 jaar een verblijfsvergunning in Nederland te krijgen.

Lees meer

Jongeren onder zestien komen makkelijk aan alcohol in Giessenlanden

Giessenlandse politiek; geplaatst op vrijdag 17 februari 2012

Mysteryshopbezoeken’ hebben aangetoond dat jongeren onder zestien jaar in Giessenlanden gemakkelijk aan alcohol kunnen komen. Reden voor de VVD om daar in de raadsvergadering van donderdagavond vragen over te stellen.

Lees meer

Jan de Groot, Inzetten op vermindering van regelgeving

Giessenlandse politiek; geplaatst op vrijdag 16 december 2011

In de onlangs vastgestelde visie ‘Giessenlanden: een vitaal perspectief’, heeft het college ervoor gekozen de ontwikkelingsmogelijkheden voor met name het kleinbedrijf in onze gemeente kansen te bieden.

Lees meer

Over de gemeentebegroting 2012, berichtgeving uit de krant

Giessenlandse politiek; geplaatst op donderdag 10 november 2011

De Giessenlandse begroting ging donderdag vlotjes door de raad. Kritiek kwam er met name van oppositiepartij PvdA, maar het college lag er niet wakker van.

Lees meer

Inhuur gemeentesecretaris

Giessenlandse politiek; geplaatst op zondag 6 november 2011

De kosten die gemoeid zijn met de inhuur van een gemeentesecretaris doen de politieke gemoederen hoog oplopen in Giessenlanden.

Lees meer

Subsidies moeten anderhalve ton omlaag

Giessenlandse politiek; geplaatst op zondag 26 juni 2011

De gemeente Giessenlanden gaat minimaal 152.000 euro op de subsidies bezuinigen. Welke consequenties dat concreet heeft, zal pas bij de begrotingsbehandeling in november duidelijk worden

Lees meer

Deloitte adviseert Giessenlanden ozb-verhoging

Giessenlandse politiek; geplaatst op vrijdag 10 juni 2011

Giessenlanden moet snijden in het voorzieningenniveau en de onroerendzaakbelasting verhogen. Dat is het advies van Deloitte aan de gemeente. Door een aantal tegenvallers loopt het tekort van Giessenlanden nog verder op dan was voorzien

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap