Giessenlandse politiek

Hieronder vindt u een overzicht van de gepubliceerde (pers)berichten over lokale Giessenlandse onderwerpen. Wilt u een bericht lezen, klik dan op de tekst.

Trefwoord:
Gepubliceerd op / na:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Gepubliceerd op / voor:
Zoek de datum d.m.v. een kalender
Type:
1 2 3 4 5 6 7

Jan de Groot, Glasvezelnetwerk is een hot item van het masterplan ‘voorzieningen’

Giessenlandse politiek; geplaatst op vrijdag 18 januari 2013

Het gebruik van internet door particulieren en bedrijven zal alleen maar toenemen. Goede en snelle internetverbindingen spelen een cruciale rol in het dagelijks leven. Als gemeente willen we aansluiting houden bij die veranderingen en onze burgers en ondernemers waar mogelijk faciliteren. De aanleg van glasvezel is een voorziening die daarbij een steeds belangrijkere rol gaat spelen.

Lees meer

Jan de Groot, ‘Kansen voor bedrijven zijn kansen voor Giessenlanden’

Giessenlandse politiek; geplaatst op donderdag 8 november 2012

De economie stagneert. Dagelijks horen we allerlei berichten over dit onderwerp. Terecht baart dit zorgen, want economische bedrijvigheid is de basis van ons bestaan. In de visie van het college ‘Giessenlanden, een vitaal perspectief’ besteden we ook aandacht aan de rol van de gemeente als het gaat om economische ontwikkeling.

Lees meer

College Giessenlanden, ‘Bijsturen en koers houden’

Giessenlandse politiek; geplaatst op woensdag 10 oktober 2012

De gemeente Giessenlanden moet aanvullende maatregelen nemen om een vitale en financieel gezonde gemeente te blijven. Dat is de boodschap van het college van Giessenlanden bij de presentatie van de begroting 2013 met als titel ‘Bijsturen en koers houden’.

Lees meer

PvdA, Adrie Beumken stopt als gemeenteraadslid

Giessenlandse politiek; geplaatst op maandag 1 oktober 2012

Adrie Beumken stopt per direct als PvdA-raadslid in Giesselanden. De reden: het combineren van zijn werk met het raadslidmaatschap gaat niet meer.
 

Lees meer

Overeenkomst KleurrijkWonen en Giessenlanden

Giessenlandse politiek; geplaatst op maandag 3 september 2012

KleurrijkWonen en het college van de gemeente Giessenlanden hebben overeenstemming bereikt over de verdere samenwerking tussen beide partijen. Aanleiding hiervoor was onduidelijkheid over de wijze waarop invulling werd gegeven aan het prefered partnership.

Lees meer

Gewijzigde portefeuilleverdeling in het college van B&W van Giessenlanden

Giessenlandse politiek; geplaatst op zaterdag 14 juli 2012

Door de komst van Elisabeth van Leeuwen-Klink en het vertrek van Wout de Jong verandert met ingang van 1 augustus de portefeuilleverdeling in het college van B&W van Giessenlanden.

Lees meer

VVD Giessenlanden uiterst kritisch op college

Giessenlandse politiek; geplaatst op vrijdag 29 juni 2012

Het scheelde donderdagavond maar weinig of de Giessenlandse kadernota was afgestemd. Op het allerlaatste moment haalde nota bene de grootste (coalitie)partij bakzeil. “Maar we zullen het college zeer en zeer kritisch volgen”, was de boodschap van Bert Snoek.

Lees meer

Wethouder De Jong keert terug naar bedrijfsleven

Giessenlandse politiek; geplaatst op maandag 11 juni 2012

Wethouder Wout de Jong (CDA) heeft op 11 juni 2012 zijn ontslag aangeboden aan de gemeenteraad van Giessenlanden. Per 1 augustus 2012 wil hij zich volledig concentreren op zijn functie in het bedrijfsleven.

Lees meer

Giessenlanden heeft haar eigen 'Kunduz akkoord'

Giessenlandse politiek; geplaatst op zaterdag 2 juni 2012

Giessenlanden heeft sinds 31 mei haar eigen 'Kunduz akkoord' of, zoals zij dat liever zelf noemen, ´het Vijfpuntenplan'. Na de druk bezochte informatieavond van 10 mei waarin een paar honderd inwoners duidelijk lieten weten tegen sluiting van de zwembaden en twee bibliotheken te zijn, kwam de voltallige gemeenteraad nu met een alternatief plan.

Lees meer

Fractievoorzitters Giessenlanden, ‘Vijfpuntenplan voorzieningenniveau’

Giessenlandse politiek; geplaatst op vrijdag 1 juni 2012

De gemeenteraadsfracties hebben donderdagavond gezamenlijk een vijfpuntenplan gepresenteerd. Doel is een structurele bezuiniging van 324.000 euro te realiseren, zal het bibliotheekwerk op een nieuwe leest worden geschoeid en de Giessenlandse zwembaden zullen met ingang van 2014 geheel worden geprivatiseerd.

Lees meer

Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2018 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap