Steunfractie

Onze raadsleden Bram Visser (fractievoorzitter), Bert Snoek (vice fractievoorzitter), Ad van Duin en Ellen Kist worden in hun werk bijgestaan door  de commissieleden: Annie van de Riet, Jeanette Groen en Philomeen Breddels.

Teus van Houwelingen is de eerst opvolgende kandidaat op onze kandidatenlijst. Raadsleden en hun adviseur(s) vergaderen enkele dagen voor de vergadering van de raadsinformatieavond (deze is meestal twee weken vóór de gemeenteraadsvergadering). Indien nodig zullen deskundigen uit onze partij worden uitgenodigd om bij bepaalde agendapunten (bijv. financiën, ruimtelijke ordening) hun visie te geven.