VVD netwerk Alblasserwaard

Tijdens de oprichtingsvergadering van 28 november 2016 waren leden van zowel VVD afdeling Giessenlanden als Molenwaard aanwezig. Beide afdelingen hebben besloten zich per 31 december 2016 op te heffen. Het nieuwe netwerk ‘VVD netwerk Alblasserwaard’ zal per 1 januari 2017 officieel starten.

Het nieuwe lokale VVD netwerk is toegankelijk voor iedereen die onze liberale idealen deelt. Een verzamelplaats voor alle liberaal denkenden in de gemeenten Giessenlanden en Molenwaard en straks voor de nieuwe fusiegemeente.

VVD netwek Alblasserwaard is nu een afdeling met ca. 135 leden en heeft een actief bestuur dat met kracht opkomt voor de belangen van de inwoners van Giessenlanden en Molenwaard door het verwezenlijken van de liberale gedachte in onze lokale samenleving.

Informatie van de VVD fractie Giessenlanden

De gemeente Giessenlanden is per 1 januari 1986 ontstaan door samenvoeging van de voormalige gemeenten Arkel, Giessenburg (w.o. Giessen-Oudekerk), Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos en Schelluinen. Uit deze 6 dorpen met in totaal 7 kernen werd de VVD afdeling Giessenlanden gesmeed.

Enorm veel bestuurlijke ervaring kwam hiermee bij elkaar in één nieuwe lokale partij, die ook nog eens bijzonder hecht samen ging werken. Niet ten onrechte heeft dit geresulteerd in een van de grotere VVD afdelingen van Zuid- Holland. Onze afdeling Giessenlanden heeft praktisch altijd in goede harmonie samengewerkt met de overige politieke partijen, waarmee weer eens bewezen is dat de VVD een degelijke, en bestuurlijk zijn verantwoording nemende, partij is.

Voor wie er belang in stelt plaatsen wij onder deze rubriek een aantal belangrijke publicaties van de VVD fractie Giessenlanden:

Algemeen:

Verkiezingsprogramma VVD Giessenlanden 2014-2018

De kandidatenlijst 2014

Uw Giessenlanden in 2014 - 2018 (= VVD verkiezingsprogramma in het kort)

Nieuwsbrieven:

Alle e-Nieuwsbrieven van 2009 tot heden

Nieuwsbrief februari 2010

Nieuwsbrief Kerst 2008

Nieuwsbrief Najaar 2008

Nieuwsbrief Voorjaar 2008

Nieuwsbrief Najaar 2007