EU2014 verkiezingen

donderdag 22 mei 2014 op alle stembureau's in Giessenlanden om 07:30

Tussen 07.30 en 21.00 uur mag u stemmen.

22 mei EU parlement verkiezingen
De verkiezingsstrijd komt langzaam maar zeker op gang. In de media wordt het beeld gecreëerd dat er eigenlijk maar één keuze is: meer of minder Europa. Hiermee worden al die Nederlanders die zich zorgen maken over de economie echter ernstig tekort gedaan. Want ondanks de tekenen van economisch herstel van de afgelopen maanden zien te veel ondernemers hun omzet nog niet groeien, vragen studenten zich af of er straks wel een baan voor hen is en staan er simpelweg nog te veel getalenteerde mensen langs de kant.
 
Ons verhaal is daarom glashelder. Wij weten niet wat de zin van het leven is. Maar we weten wel dat ieder mens uiteindelijk gewoon gelukkig wil zijn. En waar je gelukkig van wordt, verschilt per persoon. Daarom strijden wij al ruim 65 jaar voor een land waarin mensen niet afhankelijk worden gemaakt van de overheid, maar waarin ze op eigen benen kunnen staan en vrij zijn om hun eigen keuzes te maken. Dat begint met het kunnen vinden van een baan. En van die banen hebben we er nu in Nederland nog te weinig. Er staan nu in Nederland nog te veel mensen langs de kant. Dát is waar deze verkiezingen over zouden moeten gaan.
 
Europa kan namelijk banen kosten, of opleveren. Europa kost banen als ze allerlei onzinnige regels bedenkt. Europa levert banen op als ze het ons makkelijk maakt om te doen waar we goed in zijn. Europa kost banen als ze met bakken subsidies economische modernisering blokkeert. En Europa levert banen op als ze zich richt op innovatie en handel. Wat we nodig hebben is niet meer of minder Europa, maar een beter Europa. Dat hebben we niet van vandaag op morgen voor elkaar. Maar met de steun van onze kiezers gaan wij proberen daarvoor te zorgen.
VVD
Voeg toe aan Delicious Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan NUjij Voeg toe aan Technorati Voeg toe aan Twitter 
© 2019 VVD Giessenlanden  |  Colofon  |  RSS | Sitemap